Βαρεθήκατε τις απλές βόλτες στα ιστορικά μέρη?

Μοιραστείτε την εμπειρία του Κυνηγιού Φωτογραφίας!

Μία διαφορετική περιήγηση στα σοκάκια της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν όσοι συμμετέχουν στο παιχνίδι του Κυνηγιού Φωτογραφίας.

Στην αρχή του παιχνιδιού οι παίχτες παραλαµβάνουν έναν χάρτη και οδηγίες που τους βοηθάει να περιηγηθούν σε διάφορα σηµεία της Μεσαιωνικής Πόλης, να ανακαλύψουν την ιστορία τους, να τα φωτογραφήσουν και να λύσουν γρίφους που κρύβονται σε κάποια σύµβολα και εµβλήµατα των τειχών και των µνηµείων. Στο τέλος παραλαμβάνουν συµβολικά Βραβεία, τυπωµένα σε πάπυρο, για να θυµούνται πάντα την συναρπαστική και διασκεδαστική αυτή εµπειρία γνώσης.

Το μόνο που απαιτείται είναι μια φωτογραφική μηχανή είτε digital είτε smartphone κάμερα.

Το Φωτογραφικό Κυνήγι είναι σχεδιασµένο έτσι ώστε να µπορούν να συµµετέχουν όλοι ανεξαρτήτως ηλικίας ή φύλου, ώστε οικογένειες ή παρέες να µπορούν να παίξουν µαζί. Δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις ή ιδιαίτερες φυσικές ικανότητες όπως δύναµη ή αντοχή καθώς πρόκειται κυρίως για ένα δηµιουργικό παιχνίδι φαντασίας και µυαλού.

Οι συντονιστές του παιχνιδιού είναι ντυµένοι µε µεσαιωνικοί ενδυµασία.

Ελάχιστη συµµετοχή*: 25 άτοµα άνω των 7 ετών. Μικρότερα παιδιά, µπορούν να ακολουθούν αλλά δε θεωρούνται συµµετέχοντες (στους 25).

Για incentives ή άλλες εταιρικές εκδηλώσεις µε µεγαλύτερο αριθµό ατόµων, µπορούν να γίνουν προσαρµογές στο παιχνίδι κατόπιν συνεννόησης και τουλάχιστον 1 µήνα νωρίτερα.

Η γλώσσα του παιχνιδιού είναι η αγγλική. Για επικοινωνία σε διαφορετική γλώσσα θα χρειαστεί η συνεργασία µε κάποιους escorts του πρακτορείου ή συνεννόηση αρκετά νωρίτερα και θα υπάρχει κάποια µικρή έξτρα χρέωση σε περίπτωση που χρειαστούν µεταφράσεις.

για περισσότερες πληροφορίες: poeessa@gmail.com

Pin It on Pinterest

Shares
Share This